• +31 (0) 649704588
  • vwholiday@gmail.com

Volkswagen huren in Portugal

Het prachtige mediterrane Portugal met zijn verscheidenheid aan landschappen is zeker de moeite waard om te verkennen. Hier ruik je de geur van de laurier en de eucalyptus, de gegrilde sardientjes en de knoflook of de citrusbloesem. Voel op de witte stranden het zand tussen je tenen wanneer je geniet van de zon die in de zee zakt of geniet in alle rust en stilte van een uitgebreide lunch in de schaduw van een enorme eucalyptustboom. Portugal bied al deze mogelijkheden.

Wij halen Portugal dichterbij

Om de afstand tot Nederland te verkleinen bieden wij onder de naam Portugaltravelling de mogelijkheid voor een "fly & drive". Op het vliegveld bij Porto zorgen wij dat er een camper klaar staat die de mogelijkheid biedt om Portugal te ontdekken.
Portugal is een land met vele diversiteiten, een aangenaam klimaat en een vriedneljke bevolking. Om u optimaal te laten genieten van deze punten hebben we een route door Noord-Portugal en Zuid-Portugal uitgewerkt en verwerkt in een reisjournaal. Deze is bij te boeken via ons boekingsformulier.

Naast de verhuur van campers hebben we vanaf het voorjaar van 2019 ook twee appartementen te huur in het historisch centrum van Lousã, ca 27 km onder de prachtige universiteitsstad Coimbra.

De Portugeze bevolking is een vriendelijke volk en zal u zeker hartelijk ontvangen in hun prachtige land.

 

VW Holiday in Portugal

Wij hebben 2 campers in Portugal klaar staan die u graag vergezellen op uw rondreis door Portugal. Naast het beddengoed voor 2 personen zijn ook het linnengoed bestaande uit een theedoek, handdoek, vaatdoek, 2 badlakens, 2 washanden en 2 gastendoekjes in de camper aanwezig. Dit kan aangevuld worden voor een 3e en 4e persoon.

In Lousã, in het groene hart van Portugal hebben we een stuk van ons terrein klaar gemaakt om campers te ontvangen. Omdat we weten dat het met een buscamper erg fijn is als er basic sanitaire voorzieningen aanwezig zijn hebben we hier ook eenvoudig sanitair gerealiseerd. Deze camperplaats is te vinden op de GPScoordinaten N 40.11863, W 8.25399.

 

Vliegmaatschappijen die op Porto vliegen zijn o.a.: Vueling, Transavia, Ryanair, TAP